TEDxYouth 台中女中 重新定義 發光未來

在充滿波瀾的一年,葉興機械贊助了台中女中與
Inside Taiwan 曬台灣
共同舉辦的第一屆TEDxYouth活動,希望臺灣孩子的故事可以在TED國際舞台被世界聽到、發揮影響力。
在11位青年講者中,其中一位孩子是來自清水正在就讀體育班的青年,他所闡述“堅持”的精神是值得大家學習的!!

支持在地的好故事,發揮善的影響力!!

Life is full of uncertainty and surprise. At the end of 2020, Yessing Machinery had supported a meaningful event, TEDxYouth@TCGS which was held by Inside Taiwan曬台灣 Cultural Association and Taichung Municipal Taichung Girls Senior High School.


Let's listen to the ideas worth spreading from Taiwanese Youth!




2021-02-04